Is Jobbird gratis?

Op Jobbird kun je gratis vacatures plaatsen, maar we raden je aan om een premium abonnement af te sluiten. Zo hebben jouw geplaatste vacatures een veel grotere zichtbaarheid en een groter bereik. Premium vacatures worden namelijk bovenaan de zoekresultaten en in vacaturemailings vertoond.

Waarom werken bij Specsavers?

Houd je van leren en stel je geen grote eisen aan je maandelijkse inkomen, dan is het zeker de moeite waard om te solliciteren bij Specsavers. Binnen Specsavers hangt onderling een informele sfeer en het is aan jou om de klant gerust te stellen.

Waar kan ik mijn CV plaatsen?

Naast solliciteren op openstaande vacatures, kun je ook je cv plaatsen op Jobbird. Het kost je slechts een paar minuten om je cv online te zetten, en daarna ben je meteen zichtbaar voor recruiters en bedrijven die op zoek naar talent zoals jij.

Wat kost het om een vacature te plaatsen?

Wat kost het plaatsen van een vacature?

Platform Kosten Looptijd
Monsterboard – Gold € 549,- 30 dagen
Nationale Vacaturebank – Standaard vacature € 299,- 60 dagen
Nationale Vacaturebank – Vacature met logo € 399,- 60 dagen
Nationale Vacaturebank – Topbaan € 597,- 60 dagen

Wat kost Nationale Vacaturebank?

Wat kost het plaatsen van een vacature?

Platform Kosten Looptijd
Nationale Vacaturebank – Vacature met logo € 399,- 60 dagen
Nationale Vacaturebank – Topbaan € 597,- 60 dagen
Nationale Vacaturebank – Stage Gratis 60 dagen
Nationale Vacaturebank – Bijbaan € 49,- 60 dagen

Is Specsavers een goede audicien?

Onze hoogwaardige hoortoestellen zijn goedgekeurd door alle zorgverzekeraars. Specsavers audiciens zijn altijd volledig gediplomeerd en StAr-geregistreerd. Beoordelingen van onze klanten bewijzen dat u op onze professionele service kunt vertrouwen.

Is Specsavers een goede opticien?

Volgens de test van de Consumentenbond hebben de ketens Eye Wish en Specsavers de beste resultaten geleverd. De nieuwere optiekketen uit het onderzoek Eyelove, heeft het slechtst gepresteerd in het onderzoek.

Wat kost het aanleggen van een cv installatie?

Het laten installeren van een cv-installatie met radiatoren kost ongeveer € 7.500 voor een bescheiden woning. Voor grotere woningen betaal je snel € 10.000 à € 12.500. Voor de radiatoren op zich betaal je tussen de € 75 en € 500 per stuk, exclusief plaatsing. Lees alles over radiatoren.

Hoe maak je een gratis cv?

Met de cv-builder kun je een gratis cv maken, dat er professioneel uitziet. Je kunt dat op twee manieren doen: upload een bestaand cv en vul je gegevens aan. Je kunt de volgorde veranderen, extra tekstblokken toevoegen en kiezen uit verschillende lay-outs.

Wat kost een vacature plaatsen bij Indeed?

Er is geen vast tarief om vacatures op Indeed te sponsoren. Je betaalt alleen wanneer mensen op je Gesponsorde Vacatures klikken. Sommige bedrijven hebben een maandbudget van een paar honderd euro; anderen investeren duizenden euro’s. We helpen je om het juiste budget te kiezen voor de resultaten die je wilt bereiken.