Wat is de strategie van Ahold Delhaize?

Het betekent gezonde en duurzame keuzes gemakkelijk maken voor klanten en medewerkers, bijdragen aan lokale gemeenschappen via onze lokale merken en het verminderen van onze CO₂-uitstoot. De focus op het bedienen van alle stakeholders zorgt weer voor rendement voor de aandeelhouders.

Welke supermarkten vallen onder Albert Heijn?

Winkelformules

  • Albert Heijn wijkwinkel.
  • AH To Go.
  • AH XL.
  • Albert Heijn Online.

Wat verdient de CEO van Ahold?

Frans Muller (Ahold). Totaal inkomen: 4,99 miljoen euro. Basissalaris: 1 miljoen euro. Bonus: 1,1 miljoen euro.

Wie is de CEO van Albert Heijn?

Marit van Egmond (1 feb. 2019–)Albert Heijn / CEO

Wie is de eigenaar van Albert Heijn?

Albert Heijn is vanaf nu onderdeel van het Ahold-concern. Hierdoor kon het bedrijf ook de buitenlandse markt op. De naam komt op voorstel van Gerrit Jan Heijn.

Wie is de baas van de Albert Heijn?

InterviewMarit van Egmond (46) staat een jaar aan het roer van Albert Heijn. De grootste supermarktketen van ons land groeit gestaag verder onder haar leiding. Rode draad van Van Egmonds beleid is ‘gezond’. Minder suiker, meer en goedkopere groente en fruit.

Wat is de marktpositie van de Albert Heijn?

Albert Heijn sluit een bijzonder jaar af met een marktaandeel van 35,9% in Nederland (bron: NielsenIQ), een stijging van 0,9%pt ten opzichte van 2020.

Hoeveel supermarkten heeft Albert Heijn?

Albert Heijn supermarkten Albert Heijn heeft in Nederland 895 winkels en circa 100.000 werknemers, waarmee het een van de grootste werkgevers in Nederland is. In België heeft Albert Heijn 50 winkels.

Wat verdient een CEO per maand?

Salaris van de beroepsfamilie het beroep chief executive officer (ceo) valt onder de beroepsfamilie Topbestuurders en algemeen directeuren van grote ondernemingen. Het salaris Topbestuurders en algemeen directeuren van grote ondernemingen ligt gemiddeld op € 40830 bruto per maand.