Hoe radio luisteren via smartphone?

De volgende mobiele telefoons hebben een FM-ontvanger en een ingebouwde radio app. Het enige wat je er voor nodig hebt is een headset of geluids versterker die als antenne dient. Als jou telefoon geen FM-ontvanger heeft heb je helaas altijd jouw mobile netwerk nodig of WIFI om radio te kunnen beluisteren.

Wat is de frequentie van Radio 1?

Welke frequenties hebben radio 1, radio 2 & 3FM in mijn regio?

Regio Frequentie
Utrecht 96.8 MHz
Noord-Holland 96.5 MHz, 96.8 MHz en 97.1 MHz
Zuid-Holland 96.5 MHz, 96.8 MHz en 97.1 MHz
Zeeland 99.8 MHz

Welke radio Nederlands elftal?

Op het gebied van voetbal kunt u op NPO Radio 1 bij NOS Langs de Lijn terecht voor live flitsen van de grote competities: Eredivisiewedstrijden, KNVB bekerwedstrijden, de UEFA Champions League en de UEFA Europa League. Ook doen we integraal verslag van de wedstrijden van het Nederlands elftal.

Hoe luister je naar de radio?

Er zijn verschillende manieren om radio te luisteren zonder analoog signaal:

  1. Via de televisie. Wie digitale televisie heeft, kan ook op tv naar de radio luisteren.
  2. Met een FM-antenne. Ziggo-klanten kunnen een gratis antennekabel bestellen.
  3. Met een digitale radio-ontvanger.
  4. Een nieuwe digitale radio kopen.
  5. Via Internet.

Hoeveel data kost radio luisteren op telefoon?

Een uur radio luisteren door streamen op lage kwaliteit (64 Kbps), kost 28,8 MB aan data. Voor hogere kwaliteit ben je al snel het dubbele kwijt.

Waar kan ik radio 1 vinden?

NPO Radio 1 is in een aanzienlijk deel van Nederland te ontvangen via DAB+. Als je een DAB+-radio hebt is het een kwestie van op ‘full scan’ of ‘auto tune’ drukken. Dan laadt de radio alle zenders en kun je NPO Radio 1 opzoeken en luisteren. Meer informatie vind je op DigitalRadio.nl.

Waar ligt radio 1?

Radio 1 is een radiozender van de Vlaamse openbare omroep VRT….Radio 1 (Vlaanderen)

Radio 1
Land België
Uitzendgebied Vlaanderen
Frequenties (FM) West-Vlaanderen: 95.7 MHz (FM) Oost-Vlaanderen: 95.7 MHz Antwerpen: 94.2 MHz Vlaams-Brabant: 91.7 MHz Leuven: 98.5 MHz Limburg: 99.9 MHz
[www.radio1.be Website]

Welke radiozender EK luisteren?

Tijdens het EK voetbal is er ook iedere dag NOS Langs de Lijn op NPO Radio 1 met het laatste EK-nieuws, updates, flitsen en uiteraard integrale verslagen van wedstrijden van het Nederlands elftal.

Welke radiozender zendt Olympische Spelen?

Olympische Spelen 2020 Welkom op de overzichtspagina van de Olympische Spelen! Hier vind je alle NPO Radio 1 content rondom het grootste sportevenement ter wereld.

Kan ik nog radio luisteren via de kabel?

Analoge radio stopt. Kabelmaatschappij Ziggo/ Vodafone is de laatste aanbieder die de stekker uit dit bij velen geliefde medium trekt. Eind 2021 moet de hele transitie definitief zijn en is de analoge ontvangst via de kabel niet meer beschikbaar.

Hoeveel data kost 1 uur radio luisteren?